Om oss i Kranstad

Om oss

Kranstad Glassmontasje er et lokalt firma med beliggenhet i Tønsberg Kommune. Kranstad Glassmontasje ble startet som et enkeltmannsforetak i 1996, men har etter den tid utviklet seg til å bli til det som nå er Kranstad Glassmontasje AS.

Våre ansatte har solid kunnskap i montering av såvel enkle som komplekse glassløsninger. Kranstad Glassmontasje er en ressurssterk og fleksibel forretning, som er kjent for å levere høy kvalitet på alt utført arbeid. At alt utført arbeid er av kvalitet er en kjernesak hos oss. Vi påtar oss både små og store oppdrag, for såvel privatpersoner som entreprenører.

Vår historie

Kranstad Glassmontasje ble startet som et enkeltmannsforetak i 1996 av Arnfin Brandvold Pedersen, og har siden den tid utviklet seg til å bli til det som nå er Kranstad Glassmontasje AS. Bedriften gikk fort fra å ha en ansatt til flere ansatte, og bedriften tar nå på seg oppdrag over hele Norge.

Grunnlegger og daglig leder Arnfinn Brandvold Pedersen, har over 30 års erfaring innenfor bransjen, og veit hva han holder på med. Arnfinn står selv for den grundige opplærering av alle ansatte, og med alle den erfaringen han meddeler til sine kollegaer tør vi påstå at vi er den enkelt bedriften som leverer best kvalitet på utførte tjenester i bransjen.

Våre ansatte

Arnfinn
Brandvold Pedersen

Grunnlegger og daglig leder

Egil
Enebakken

Fasade montør

Tommy
Svendsen

Fasade montør

Kristoffer
Heimvik

Glassfagarbeider

Tor Anton
Brandvold Pedersen

Administrasjonsarbeider