Våre tjenester

Kranstad Glassmontasje leverer tjenester som innglassing, montering av fasade, og dørautomatikk. Vi påtar oss både små og store oppdrag, for både privatpersoner og bedrifter. Vi er kjent for å levere høy kvalitet, og at alt utført arbeid er av kvalitet er viktig for oss.

Vi påtar oss også balkonginnglassing, samt montering og innglassing av rekkverk. Trenger du hjelp med noe som ikke er nevnt ovenfor, ta gjerne kontakt, da vi mest sannsynlig kan hjelpe deg med problemet ditt.

Innglassing

Trenger du hjelp med innglassing til ditt prosjekt? Innglassing er en prosess der et område som normalt sett er utendørs blir gjort mer lukket ved å installere glassvegger eller vinduer rundt det. Dette kan være en balkong, en terrasse, en veranda eller en hagestue. Innglassing blir også brukt for å fremheve og bevare noe slik vi gjorde på Tungtvannkjelleren

Montering av fasade

Vi i Kranstad Glassmontasje har mange års erfaring med montering av forskjellige type fasader. Å bytte fasaden har mange fordeler som energieffektivitet og økt verdi på eiendommen. Dersom man velger å gå for glassfasade eller store vinduer får bygget et enda mer moderne uttrykk, naturlig belysning og skaper en illusjon at en får større plass.

Vi kommer gjerne på befaring og hjelper deg med å finne riktig løsning for deg. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du trenger hjelp med montering av fasade.

Dørautomatikk

Kranstad Glassmontasje tilbyr den aller beste kvaliteten når de kommer til monteringer eller vedlikehold av dørautomatikk. Dørautomatikk gir en rekke fordeler som økt tilgjengelighet for personer med nedsatt bevegelighet, økt sikkerhet og redusert risiko for skade på personer og eiendom. Vi leverer, monterer og utfører service på din dørautomatikk.

Balkonginnglassing

Har du planer om å få balkongen din innglasset, så du får brukt den like mye i de kalde månedene, som i de varme? Vi i Kranstad Glassmontasje har masse erfaring rundt dette, og behjelper deg gjerne. Hos oss kan balkongen din få glassvegger eller skyvedører alt ettersom hva du ønsker. Vi kommer gjerne på befaring slik at du får den løsningen som passer best for deg og din balkong.